Terug naar de homepagina

White Forest is een ondernemende netwerkorganisatie. Dat betekent dat er altijd ruimte is voor verdere uitbreiding van ons core team (met partners, directors of analysts), maar ook voor samenwerkingsverbanden met zelfstandig adviseurs of andere adviesorganisaties via de Trusted Partner Alliance (www.tpanetwork.nl).

Voorwaarden voor al onze samenwerkingspartners zijn:
– In woord en daad werken vanuit aan onze drie kernwaarden: vertrouwen, transparantie en lange termijn win-win relaties.
– Kwalitatief bovengemiddeld goed op het eigen vakgebied
– Actief en relevant zakelijk netwerk
– Behoefte om ondernemend te werken: zelfstartend, maar wel in flexibel team verband

Het White Forest platform biedt de ideale werkomgeving voor succesvolle en ervaren (financieel) professionals die niet (meer) in loondienst willen werken, flexibiliteit en balans zoeken (ook in werk-prive), deel uit willen maken van een hooggekwalificeerd team en zich geen zorgen willen maken over de administratieve kant van hun onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Stuur een e-mail met je contactgegevens naar: info@whiteforest.nl.

Terug naar de homepagina

Contact

Wij beantwoorden graag al uw vragen en verdere informatiebehoefte. Ook maken wij graag vrijblijvend kennis door middel van een persoonlijk gesprek. Via het onderstaande formulier kunt u uw boodschap achterlaten en wij zullen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen.